Daisypath Anniversary Years Ticker

2009. január 28., szerda

Ez is az is

Sajnos nincsenek új hírek még mindig várakozunk most a változatosság kedvéért az itthoni bürokráciával küzdünk meg. Január 5-én elküldünk egy levelet a KEKKH-nak (Központi Elektronikus Közszolgáltatások Központi Hivatala) mert szükségünk van a vízumhoz egy igazolásra a bűnügyi nyilvántartásból. Ez még nem érkezett meg de reméljük jövő hétre meglesz utána még le kell fordítani. És vissza kell küldeni szóval szerintem még 1 honap mire talán meglesz a vízum.

2 napja beteg lett a nyuszikám akire most a párom szülei vigyáznak. Nagyon szeretik szegény anyósom tiszta frászba volt hogy mi lesz a nyuszival, de puszedlinek szerencsére nem volt komoly baja csak a szokásos, valamiért gyenge a pocija és kb 3 havonta eljátssza azt hogy nem eszik nem iszik nagyon szarul van. Ekkor irány az orvos kap 1 szurit utána minden rendben.
Csak biztatni tudom anyósomat nagyon jól vigyáz a nyuszikra. Mindig attól fél nála fognak meghalni, de ezek nagyon szívós nyuszik nem lehet őket csak úgy eltenni lábalol :)
(nyuszik képei oldalt )

7 megjegyzés:

Gabi írta...

Tényleg cukor a nyuszi :)) Mikor jönnétek ki, hova és mit fogtok csinálni? :)

Betty írta...

Gabi Mi már most is mennénk 6 éve várunk a vízumra. 2002-ben a férjem 1.5 évet dolgozott egy villanyszerelő cégnél és akkor elindították a Labor Certification-t és ugy nézki most talán sikerül megkapni. Marylandbe mennénk.

Gabi írta...

Mi tart ilyen nagyon sokáig? Remélem mostmár meglesz! :)

Betty írta...

sajnos kifogtunk egy rossz ügyvédet aki nem igazán tájékoztat minket. Mindent nekük kell megnézni.Most ott tartunk hogy végre megvan minden papírunk csak a rendőrségi nem jott meg ha az is megvan akkor vissza kell küldeni a vízumközpontnak ott le ellenőrzik ha minden rendben akkor kapunk időpontot a nagykövetségre.De elötte még orvosi vizsgálat.szóval nem egyszerű.

Gabi írta...

Vizumotok lesz vagy Zöldkártya? Férjednek, mivel már volt kint, gondolom van már itt valamilyen háttér, tehét nem kell nulláról indulnotok. Nagy kaland ez, meg azért nagy váltás is lesz :) Szurkolok, hogy mielőbb átvergődjetek mostmár ezen a fránya bürokrácián! :)

Betty írta...

Elvileg zöldkártyánk lesz.A cég titkárnője segít nekünk mindenbe de sajnos előröl kell kezdenünk mindent.
Én is remélem, hogy most már vége felé járunk.

Gabi írta...

Az nagyon jó, mert akkor te is tudsz majd dolgozni, és sokkal szabadabbak lesztek, mintha csak vizumot kapnátok.