Daisypath Anniversary Years Ticker

2009. augusztus 19., szerda

Greenbelt

Szombaton Greenbelt felé vettük az irányt. De előtte Rockville-be mentünk egy fűrészért amit a craiglisten talált Gábor. Szerintem tipikus gazdag környék. Nagyon szimpatikus volt az utca és a környék. És nagyon olcsón adta a fűrészt azt mondta talán 1x használta. Jó vételt csináltunk még a munkatársai is csodálkoztak, hogy lehetett ilyen olcsó.

(Rockville utca)

(Még mindig Rockville)

Nagyon kis város 21000 lakossal azok is inkább egyetemisták. Amit érdemes itt megnézni az a Grennbelt tó és a körülötte lévő park, lehet kosarazni, sétálni vagy futni a tó körül és élvezni a csendet és nyugalmat. Vannak kialakított helyek, ahol lehet sütni,főzni kinek mi az igénye.
Kicsit olyan érzés volt ott sétálni mintha otthon a Malomvölgyi tónál lennénk.
(Grennbelt tó)



A képek katt-ra nőnek!

2 megjegyzés:

Robi írta...

Hmm...rég láttam már ilyen lovely városkát. Jó lehet ilyen tiszta, kulturált környéken lakni.:P Sajnos Mo.-ra nagyon nem ez jellemző. Furcsa volt olvasni, hogy a 21.000 lakosú város nagyon kis városnak számít...habár jobban belegondolva tényleg nem olyan sok. Amm ilyesmi tavunk nekünk is van.(nem itthon:)

Névtelen írta...

De gyonyoru to!!! Epp most erkeztunk haza mi is ket ilyen totol, itt Arizonaban(Lake Mary es Lake Mormon) Kedves epuletek, remelem egyszer en is latok ilyen jellegu varoskat, mert Phoenix teljesen mas. (http://eletunkphoenixben.eliveport.com)
Nikk