Daisypath Anniversary Years Ticker

2009. augusztus 11., kedd

Magyar hét

A múlt hetünk nagyon jó sikerült.
Kezdődött hogy végre személyesen is megismertem Nucát és családját, aztán csütörtökön kaptam egy telefonhívást egy ismerőstől
(Pécsen együtt dolgoztunk és most egy gyerektáborba van, de csak a nyárra jött) hogy hétvégén jönnek dc-be és tudnánk e találkozni.
Természetesen beleegyeztem megbeszéltük ha itt van Dc-be és végeztek az az napi programmal utána összefutunk.

Szombaton este csörög a telefon szerencsésen megérkeztek és mára végeztek. Gyorsan felöltöztünk bevágódtunk az autóba és irány Dc. Capitolium előtt találkoztunk ,de nem csak ő volt ott hanem akikkel még jött.
Összesen 8 an voltak. Béreltek közösen egy autót így jöttek Dc-be.

Szállásuk még nem volt akkor akartak elmenni nézni valamit. Mondtuk nekik ha olcsó szállást akarnak az olyan környéken van ami nem olyan biztonságos, inkább jöjjenek el hozzánk bár nem vagyunk felkészülve ennyi emberre, de ha bevállalják hogy a földön alszanak akkor semmi akadálya. Először nem akarták elfogadni mert ,hogy csak feltartanak minket stb.
Végül meggyőztük őket.
Elég későn értünk vissza kb fél 10 felé még megálltunk vásárolni mert szegények ki voltak éhezve magyar kajára. Krumplipaprikást főztünk este 10-kor :))
A kajcsi nagyon finom lett úgy örültek neki. Az alvást is megoldottuk csak 1 embernek kellett a földön aludnia, volt kettő matracunk ami 2 személyes meg egyet kölcsön kértük a Todd-tól, és van még két kanapénk. Mindenkinek jutott hely, de szerencsére ők is fel voltak készülve mert hoztak hálózsákot meg takarókat. Eredetileg úgy készültek hogy kivesznek egy 4 ágyas szobát és befekszenek nyolcan.:))


Vacsora este 11-kor:)))


Másnap reggeli után mentek vissza Dc-be.




Reggeli csendélet:) Ilyen se lesz mostanában.

Vasárnapra mi Állatkerti programot terveztünk délutánra, így szóltunk nekik ha valakinek van kedve velünk tartani. 2 jelentkező akadt ismerősöm és egy másik srác 3 -kor vettük fel Dc-be.
Nekem nagy csalódás volt az állatkert főleg hogy 6 évvel ezelőtt már járunk ott és ahhoz képest nagyon kevés állat volt.
Elefántokat se tudtuk rendesen megnézni mert most készül a kifutójuk. Fóka show se volt pedig 6 évvel ezelőtt milyen jót nevettünk rajta.
Több szót nem érdemel az állatkert. :(((
Képeket tettem fel a szokásos helyre.

1 megjegyzés:

Gabi írta...

De rendesek vagytok, hogy befogadtatok ennyi embert éjszakára :)) Azért biztos jó volt a hangulat! Az állatkertben mi csak egyszer voltunk, az (akkor még) kis pandát néztük meg, az aranyos volt. Sajnálom, hogy nem jött be.