Daisypath Anniversary Years Ticker

2010. február 9., kedd

Újabb hó

Mától újra hóesést mondd egész szerda estéig 10-20 inch között (20-50cm).
Mivel én éjszaka dolgozom reggel a főnök mindenkit odahívott és mondta hogy ma este mindenki menjen dolgozni mert estig csak pár inch havat mondanak és az nem olyan vészes. Való igaz estig tényleg csak pár cm mondanak, de éjjelre várható a nagy része és mi reggel 6-ig vagyunk. Sajnos olyat nem lehet csinálni hogy eljövünk előbb mert ilyenkor be van zárva az ajtó és csak a reggeles tudja kinyitni.
Férjemmel megbeszéltük ma nem megyek dolgozni meglátjuk holnap estére milyen lesz a helyzet!
Különben látszik a különbség a férjem és az én munkahelyem között. Férj most kapott mailt a főnökétől ha úgy ítélik meg hogy veszélyes bemenni dolgozni nincs semmi baj amit tudnak megcsinálnak otthonról a többit meg csütörtökön. Mennyivel normálisabb hozzá állás mit nálunk.
Már csak 6 hetet kell kibírnom itt!

5 megjegyzés:

Anna írta...

Kitartas! Hatha ez alkalommal nem lesz olyan rossz. Kerdes akkor mit csinalnatok ha ejjel tuz lenne, hogy mennetek ki? Csak azert mert ez tudomasom szerint illegalis!

Tinkmara írta...

Itt is rendesek. ma sem kellett Russnak dolgozni, holnap se valószínű. Sajnálom, hogy így esett. És mi lesz 6 hét múlva? ;)
Itt is nagy a hó!

Kérlek, vigyázzatok magatokra.

Betty írta...

6 hét múlva felmondok mert utána megyek haza és nem valószínű hogy elengednek 1 hónapra.

DITTIBABA írta...

És mikor visszajössz? Van már terved? Nálunk is botrány volt a szerdai hónapból, a főnök megkövetelte, hogy menjen be mindenki, az alkalmazottak meg összevesztek vele..

Betty írta...

Ditti nem tudom még tervem nincs majd lesz valami.