Daisypath Anniversary Years Ticker

2009. március 22., vasárnap

Orvosi vizsgálat

Nagykövetség honlapján fel van tüntetve 3 orvos csak azok közül lehetett választani, hogy kihez mész a kötelező orvosi vizsgálatra. Gábor a FirsMed Centers-be kapott leghamarabb időpontot.
A legigényesebb egészségügyi központ amibe valaha jártam. Látszik rajta hogy nem magyar intézmény. Össze se lehet hasonlítani a pénteki vérvételt és az itteni orvosi vizsgálatot. Bementünk a rendelőbe recepciónál mosolygós fiatal lányok voltak, mindjárt kérdezték mibe segíthetnek. ( Nem úgy mint a vérvételnél ahol nem is volt senki a recepción, vagy amikor odafáradt akkor is úgy beszélt veled, mint a kutyával szokás) 11-re volt időpontunk, de fél 11-kor már ott voltunk. Kitöltöttük a regisztrációs lapot, majd vártunk kb 10 percet megjelent egy kedves asszisztens bemutatkozott, majd elmesélte mit fognak csinálni milyen vizsgálatok lesznek. Először súlyt,magasságot nézett, szem vizsgálat, vérnyomás és hőmérséklet ellenőrzés következett. A vizsgálatok közbe végig beszédes kedves volt, kérdezte ,hogy úgy nyertük a vízumot? Mondtuk neki sajnos mi nem vagyok a szerencsések között. Végeztünk vissza kísért a váróba, hogy várjunk egy kicsit, mert fog jönni egy másik asszisztens hölgy aki elkísért minket a mellkas röntgenre. Szerintem nem vártunk 5 percet már meg is jelent a hölgy szintén nagyok kedves mosolygós volt. Mikor végeztünk ő is visszakísért a váróba, hogy mindjárt jön a doktor nő aki befejezi az egész vizsgálatot. Dr Dános Éva- hoz kerültünk kitöltött egy csomó papírt, közbe kérdezgetett minket miért szeretnénk kimenni? Hogy sikerült munkát találni? Szóval ő is nagyon kedves volt. 2 injekciót kaptunk egy tetanusz és egy kombinált oltást. Fél 1-kor már kész is voltunk.

Mindjárt indultunk is vissza Pécsre, mert este barátokhoz mentünk búcsú vacsorára. Balu, Móni meglepetéssel várt minket, bejelentették, hogy náluk is lesz esküvő. Nagyon örültünk neki, végre elszánta magát a Balu és megkérte Móni kezét. Nagyon sajnálom, hogy lemaradunk az esküvőről!

Szombaton családi buli volt, mindenkitől elköszöntünk jót ettünk, ittunk. Nagyon jól éreztük magunkat reggel fél 4-kor mentünk haza unokatesóméktól.

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

Nem semmi ez a vizsgálat halom, persze megértem, és logikus, nem tudom nekem kell-e majd mennem akár kint ilyenre, mert én a férjem miatt automatikusan kimehetek, meglátjuk. Biztos nehéz ez a búcsúzkodás, de örülök, hogy jól éreztétek magatokat!

Névtelen írta...

Úristen 5 nap :))))))))) Mennyi cuccot visztek? Gondolom nagy már az izgalom :)