Daisypath Anniversary Years Ticker

2009. április 6., hétfő

Annapolis

Kicsit elhanyagoltam mostanában a blogot, de annyi minden van itt. Először is a hétvégével még adós vagyok.

Szombaton Annapolisba voltunk kirándulni. Edgewatertől 10 km-re van. Nagyon aranyos kisváros. Itt található a tengerészeti akadémia is. Aki többet szeretne tudni a városról itt elolvashatja. Reggeli után indultunk, de nem korán mert nagyon hideg és szeles idő volt. Sétáltunk egy nagyot a városba , csináltunk egy pár képet amit az albumba meg is lehet nézni, majd hideg és szél miatt elmentünk a helyi Mall- ba. Ez olyan mint nálunk a plaza szinte mindent lehet kapni. Itt ebédeltünk vagy inkább est ebéd volt.

Délután mikor vissza értünk szólt a Holly, hogy elmehetünk megnézni a másik apartmant amit eddig takarítottak. Rögtön be is ültünk az autóba és elmentünk a megadott címre. Egy idősebb bácsi lakik ott 2 kutyával. Úgy fogadott minket mintha rögtön ki is vennénk, mindjárt adta kulcsokat, győztük neki mondani hogy először látni szeretnék és utána dönteni. A basement ami kiadó volt. Hát nem igazán nyerte el a tetszésemet, nagyon sötét alig volt ablaka és az elrendezése se egy nyerő. Így megbeszéltük, hogy maradunk a Todd házánál ott is a basement kiadó, de sokkal tágasabb és világos és új minden benne. Igaz nincs benne bútor, de azt is kapunk kölcsön amíg nem veszünk. És még nincs kész talán a hétvégén tudunk költözni. Itt mindenki csak segíteni akar komolyan nagyon megvagyunk döbbenve.


Egy két kép a szombatról:


Kikötő


Főutca

Főutca

5 megjegyzés:

Gabi írta...

Nagyon szép helyen jártatok! :) Itt egyébként tényleg nagyon segitőkész és kedves mindenki, nekünk is szinte csak jó tapasztalataink vannak. Örülök, hogy lesz lakás!

Anna írta...

De jo nektek! Nekem sincs rossz tapasztalatom, de itt NY-ba azert nem annyira segito keszek az emberek, inkabb csak "sajnalkoznak"! Sok szerencset mindenben es konnyu beilleszkedest!

nuca írta...

Nagyon kedves hely lehet ez az Annapolis! Megnéztem a DC-s képeket is, szépek azok is, úgy látom finom hot-dogot lehet majd ott enni!:)) Köszi a receptlinket! További zökkenőmentes kezdetet!

DITTIBABA írta...

Igen, szerintem sem lehet összehasonlítani sem az emberek segítőkészségét itt, és otthon. Sajnos...Good Luck az apartmanhoz!!!

szoffy írta...

Hallottam már Anapolisról, tényleg szép kis város. :)