Daisypath Anniversary Years Ticker

2009. április 10., péntek

Washington

Vasárnap Washington Dc-t vettük célba. Először úgy volt, még se megyünk inkább segítünk Todd-nak a házba, hogy minél előbb költözni tudjunk. Holly mondta nyugodtan menjünk el, mert most nem kell segíteni. Vásárolni mennek mert még nincs hűtő tűzhely stb..

Így 9 körül elindultunk Dc-be. Alig volt forgalom, de Dc-be érve kivan írva hogy erős forgalomra számítsunk a cseresznye fa virágzás miatt. Végül is annyira nem volt vészes és parkoló helyet is találtunk (Capitolium előtt) méghozzá nagyon jó helyen. Ha egy órával később mentünk volna már nem lett volna parkoló hely olyan sokan lettek. Capitoliumtól elsétáltunk a fehér házig közbe benéztünk a természeti múzeumba ott épp óceáni kiállítás volt. Láttuk a világ legnagyobb polipját 11 m hosszú amit kifogtak. Orhidea kiállításra is benéztünk. Fehér ház után kém múzeumba mentünk. Sajnos bent nem lehetett fényképezni. Ezután még elsétáltunk vissza a Capitoliumhoz, de közbe megálltunk egy hot-dog-ot enni mert enélkül nem lehet Dc-ből elmenni.
Egy két kép Dc-ről. A többi a szokásos helyen.

3 megjegyzés:

Gabi írta...

Jaj, de szeretem DC-t! Mi is akkor voltunk, amikor a cseresznyefák virágoztak anno, igy április elején. Hihetetlen gyönyörű!

Áldott húsvétot kivánok Nektek, egy új országban, új életetek kezdetén :))

Betty írta...

Köszönöm viszont kívánom nektek is!

Niebl Tímea írta...

Szia Betti!
Örülök, hogy jól alakulnak a dolgaitok. Olvastam az emailt, hogy már úgy néz ki van lakásotok is. A kocsitok is jól néz ki. Mi most voltunk otthon. Mindenki panaszkodik, még időbe mentetek ki, Ti is és szerintem mi is. A Virág Pécsen maradt, az Anyunál, majd csütörtökön hozzák ki. A Vadász Ottó hozza ki.
Most röviden ennyi, nektek is Kellemes Húsvétot kívánunk Nektek!